DELI COMPANY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 195 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deli Company. Meer weten? Ontdek meer

9 nov 2022 om 14:25 Het eten was lekker. Helaas was de bezorger wel 20 minuten te laat.
7 nov 2022 om 15:46 Bezorger was 45 min te laat
22 okt 2022 om 15:37 Normaal lekkere broodjes maar duurde meer dan een uur voordat ik de bestelling kreeg. Broodjes waren ook niet heel netjes in elkaar gezet meer een hoop erop en in een zakje gezet
21 okt 2022 om 18:46 Zeer snel en netjes afgeleverd. En erg lekker
11 okt 2022 om 23:24 Heerlijk eten! Een hele goede aanrader voor echt Surinaams eten (vooral de telo met terie en bakkeljauw).
5 okt 2022 om 14:12 delicompany is echt heel lekker
30 sep 2022 om 14:06 Om 10:04 het eten al bestelt zodat het om 12:00 bezorgt zou worden. Hebben het eten na 13:00 pas ontvangen. De zaak meerdere keren geprobeerd te bellen maar niemand die de telefoon opneemt.. ook miste we broodjes. Het eten smaakte wel lekker.
3 sep 2022 om 9:52 We ordered Spicy chicken sandwich it us very good
20 aug 2022 om 16:56 Broodje rundvlees was taai. Het vlees was taai broodje was te hard gebakken
9 aug 2022 om 14:55 Het eten was koud, weinig smaak, best wel droog
21 jul 2022 om 17:50 Een van de beste zaken in de buurt. Persoonlijke favoriet is het broodje terie :) Uitzonderlijk goed!
27 jun 2022 om 14:58 Ik had een broodje kerrie aardappel besteld. Op het bonnetje stond een broodje kerrie aardappel. Ik kreeg echter een broodje kerrie ei.