DELI COMPANY

DELI COMPANY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 183 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deli Company. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 14:58 Ik had een broodje kerrie aardappel besteld. Op het bonnetje stond een broodje kerrie aardappel. Ik kreeg echter een broodje kerrie ei.
11 jun 2022 om 12:49 Roti kipfilet speciaal had niet veel smaak, maar was erg zout. Ook waren het meer aardappelen dan kipfilet en kousenband. Jammer!
28 mei 2022 om 19:15 Was wel 15 minut later
25 mei 2022 om 17:14 Top!! Eten is heerlijk
6 mei 2022 om 14:38 Eten is heerlijk en service is subliem!
30 apr 2022 om 15:10 2 broodjes laten bezorgen vlees was koud bedrijf gebeld maar er werd niet opgenomen
23 apr 2022 om 15:22 Eten is nooit bezorgd
9 mrt 2022 om 16:39 Heerlijk gegeten. Eten was lekker warm en bezorging was snel !
7 feb 2022 om 15:21 Ik had mijn bestelling rond 13.35uur gedaan en ik heb het net (15.05uur) pas ontvangen.. Mijn broodjes moest ik zelf opnieuw opwarmen omdat deze koud zijn geleverd..
18 jan 2022 om 6:08 Gisteren (17-1) telo met bakkeljauw en trie besteld. Geen trie te bekennen in mijn bestelling dat was een beetje minder!
5 jan 2022 om 17:43 Bijna 2,5 uur op ons eten moeten wachten. Besteld bij de lunch en bij het avondeten gekregen. Meerdere malen proberen te bellen maar geen gehoor, geen excuus helemaal niets. Bestel hier nooit meer.
29 dec 2021 om 13:30 Excellent service and Food